Vedlikehold

Vedlikehold

Alle har opplevd huller i veien, og ikke minst har mange prøvd å kjøre bil over en hullete asfaltert vei. Dette er kjedelig på flere måter, men særlig fordi det kan føre til skader på kjøretøy og dyre reparasjoner.

Det er viktig å være i forkant av skader på asfaltdekket, før problemet vokser og skadene virkelig blir dyre. Viken Anlegg & Asfalt AS er spesialister på vedlikehold og reparasjon av asfalt, og hjelper deg å komme i forkant av dyrere vedlikeholdskostnader.

Over tid blir bindemiddelet i asfalten hardt og sprøtt, og sørger for at asfaltdekket brytes ned. Dette fører til sprekker i asfalten, og at vann trenger inn, noe som igjen kan sørge for enda mer skade. Vedlikeholdskostnadene vil også bare øke og øke. Særlig om skadene er såpass store at du må frese bort det skadede området, og legge helt ny asfalt.

Har du noen spørsmål?

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle