Asfaltering

Asfaltering

Mange har lyst til å asfaltere for eksempel oppkjørselen og gårdsplassen sin. Dette er en god idé på flere måter. Ikke minst fordi det gir et ryddig og pent inntrykk av eiendommen. Det estetiske inntrykket løfter seg merkbart med asfaltering av oppkjørsel og gårdsplass.

Asfalt er en investering som varer lenge! Levetiden kan ligge på opptil 25 år, og det er et tilnærmet vedlikeholdsfritt underlag. Om det er grus eller småstein på gårdsplassen er det bare feie og spyle den ren med hageslangen eller høytrykkspyleren!

Før man legger asfalt er det viktig at det ikke finnes ujevnheter i underlaget. Dette kan du gjøre selv, men for å oppnå det beste resultatet, anbefales det at vi gjør dette arbeidet for deg. På den måten oppnår du den optimale levetiden for ditt asfaltdekke.

Har du noen spørsmål?

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle