Tjenester

Vil du vite hva vi kan hjelpe deg med?

Våre tjenester

Nylagt asfalt

Asfaltering

Mange har lyst til å asfaltere for eksempel oppkjørselen og gårdsplassen sin. Dette er en god idé på flere måter. Ikke minst fordi det gir et ryddig og pent inntrykk av eiendommen. Det estetiske inntrykket løfter seg merkbart med asfaltering av oppkjørsel og gårdsplass.

Asfalt er en investering som varer lenge! Levetiden kan ligge på opptil 25 år, og det er et tilnærmet vedlikeholdsfritt underlag.

Nylagt asfalt utenfor hvit bolig

Vedlikehold

Alle har opplevd huller i veien, og ikke minst har mange prøvd å kjøre bil over en hullete asfaltert vei. Dette er kjedelig på flere måter, men særlig fordi det kan føre til skader på kjøretøy og dyre reparasjoner.

Det er viktig å være i forkant av skader på asfaltdekket, før problemet vokser og skadene virkelig blir dyre. Viken Anlegg & Asfalt AS er spesialister på vedlikehold og reparasjon av asfalt, og hjelper deg å komme i forkant av dyrere vedlikeholdskostnader.

Har du noen spørsmål?

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle